Ringkøbing svømmehal åbningstider

Åbningstider for svømmehallen – Ringkøbing Svømmehal

Ringkøbing Svømmehal – Åbningstider for svømmehallen

Åbningstider ; Fredag, 16.00-18.00 ; Lørdag, 07.00-12.00, 14.00-17.00 ; Søndag, 09.00-15.00 …

Åbningstider i Ringkøbing Svømmehal… – Facebook

Ringkøbing Svømmehal – Få en uforglemmelig oplevelse

Ringkøbing Svømmehal ligger med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og kun få minutters gang fra Ringkøbing … Se vores åbningstider på hjemmesiden.

Kom og få en uforglemmelig oplevelse i byens aktivitetsperle. Ringkøbing Svømmehal ligger med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og kun få minutters gang fra Ringkøbing centrum og havn. Se vores åbningstider på hjemmesiden.

Ringkøbing Svømmehal – Discover Denmark

TrygFondens Kystlivredning kommer forbi Ringkøbing Svømmehal med 2 kystlivreddere mandag d. 13. februar kl. 14.30 til 16.30 (i vinterferien) for at …

Ringkøbing Svømmehal Åbningstider – FindAaben

Ringkøbing Svømmehal – Startside

23. mar. 2020 — Find åbningstider for firmaet Ringkøbing Svømmehal i Kongevejen 52, 6950, Ringkøbing såvel som andre kontaktinformationer såsom adresser, …

Ringkøbing Svømmehal, Ringkøbing, Denmark. 1406 Synes godt om · 51 taler om dette · 125 har været her. Offentlig svømmehal

Ringkøbing Svømmehal lukkes midlertidigt ned

Ringkøbing Svømmehal | Planlæg dit besøg i Ringkøbing med Discover Denmark

For øjeblikket åben for Offentlig svømmehal afdelingers åbningstider i Ringkøbing og andre kontaktdetaljer som adresse, telefonnummer, webside.

Oplev en af Ringkøbing omegns mest populære svømmehaller som både er ældre- og handicapvenligt. Med en fabelagtig udsigt over Ringkøbing Fjord kan du bade i en moderne, flot og renoveret svømmehal, som ligger blot få minutters gang fra Ringkøbings bymidte og havn. 

Faciliteter
Vi har et 25 meter bassin, der i perioder er legebassin med forskellige nedsænkede redskaber, samt et udspringsbassin med udfordrende klatrevæg. Desuden har vi også et behageligt varmtvandsbassin med en spændende grotte og massage dyser, baby plaskebassin samt en sauna med fjordudsigt. I begge omklædningsrum er der pusleborde og babyvaskeborde m.m. til den mindste bruger.

  • 25 meter bassinet & udspringsbassinet er 27 grader varmt.
  • Varmtvandsbassinet er 34 grader varmt.

Derudover kan du smage nogle af byens lækreste sandwiches i Kik Forbi, hvor du også kan få kaffe, italiensk is, sodavand og slush ice. 

Familiekort
Ud over den både underholdende og afslappende svømmehal er der i lokalerne oven over mulighed for at pleje helbredet i fitnesscentret. Du kan bl.a. købe et familiekort til en billig pris, som giver fri adgang til benyttelse af både svømmehallen, fitnesscentret og tennisbanerne for hele familien i en hel uge.

Ringkøbing – “www.webshop.sport-solution.com”

29. apr. 2022 — klinker, renovering, svømmehal. … har den seneste tid arbejdet under vandoverfladen i varmtvandsbassinet i Ringkøbing Svømmehal.

Badelande og svømmehaller

Dette medlemskab giver adgang til fri træning i centerets åbningstider og adgang til centerets hold. Herudover giver det adgang til Ringkøbing svømmehal i …

Ringkøbing svømmehal

Nogle af vores sommerhuse tilbyder desuden gratis adgang til Ringkøbing Svømmehal og gratis adgang til Hvide Sande svømmehal.

klinker, renovering, svømmehal

Badelande og svømmehaller

Liste med de bedste badelande og svømmehaller beliggende i nærheden af sommerhusene ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Keywords: ringkøbing svømmehal åbningstider, svømmehal ringkøbing åbningstider, åbningstider ringkøbing svømmehal